Velg en side

Cristiano Ronaldo og Ronaldo Nazario har blitt sammenlignet i FIFA20, og det er Ronaldo Nazario som havner på toppen – på dominerende vis!

EA Sports’ hitspill klarer alltid å skape debatt når det gjelder statistikken til spillerne sine, men de to Ronaldoene har ganske like statistikker totalt sett. Kortene som har blitt brukt av GIVEMESPORT for å sammenligne disse to legendariske spillerne, er Juventus-spissens 93-rangerte kort, mens Ronaldo Nazario har fått sitt 94-rangerte kort vurdert. Sjekk ut resultatene under!

Uansett om du foretrekker å spille FIFA på Playstation eller Xbox, eller å jakte på nettcasino bonuser på nettet, så kan nok alle være enige om at disse to spillerne her er har gitt mange fotballfans et smil rundt munnen de siste tiårene.

Statsene fra spillet

Fysisk akselerasjon: Ronaldo Nazario (94)

Smidighet: Ronaldo Nazario og Cristiano Ronaldo (87)

Balanse: Ronaldo Nazario (81)

Spenst: Cristiano Ronaldo (95)

Reaksjon: Cristiano Ronaldo (96)

Spurthastighet: Ronaldo Nazario (93)

Utholdenhet: Cristiano Ronaldo (85)

Styrke: Ronaldo Nazario (89)

Ferdigheter

Ballkontroll: Ronaldo Nazario (94)

Innlegg: Cristiano Ronaldo (84)

Skru: Ronaldo Nazario (84)

Dribling: Ronaldo Nazario (95)

Avslutninger: Ronaldo Nazario (96)

Frispark: Ronaldo Nazario (90)

Hodespill: Cristiano Ronaldo (89)

Langpasninger: Cristiano Ronaldo (77)

Langskudd: Cristiano Ronaldo (93)

Defensive ferdigheter: Ronaldo Nazario (39)

Straffer: Ronaldo Nazario (90)

Pasninger: Ronaldo Nazario (84)

Skuddstyrke: Cristiano Ronaldo (95)

Sklitaklinger: Ronaldo Nazario (38)

Taklinger: Ronaldo Nazario (46)

Volley: Ronaldo Nazario (90)

Mentale ferdigheter

Aggresjon: Cristiano Ronaldo (63)

Gjenvinning: Ronaldo Nazario (43)

Posisjonering: Ronaldo Nazario (96)

Blikk: Ronaldo Nazario (84)

Fatning: Cristiano Ronaldo (95)

SLUTTRESULTAT: Cristiano Ronaldo 10.5 – 18.5 Ronaldo Nazario

VINNER: Ronaldo Nazario

Når alt er sammenlignet er det brasilianeren som ender på toppen i denne sammenligningen. Cristiano er kjent for sine bemerkelsesverdige fysiske talenter, så det er rart å se at Ronaldo klarer å holde følge på den fronten. Den virkelige debatten kommer først når man sammenligner spillernes evner i den virkelige verden.

Cristiano Ronaldo er fortsatt en av verdens beste spillere, selv i en alder av 35, og selv om den ekte Ronaldo ble dårligere med årene på grunn av skader, er det ingen tvil om at han terroriserte forsvarer i sin storhetstid.

Nazario diskuterte sammenligningen i et intervju med Sky Sports Italia, og på spørsmålet om hvem som er den «ekte Ronaldo», svarte han:

– «Dette er en spøk som ikke burde plage noen av oss. Når de spør meg om det, blir jeg svært stolt, og det tror jeg Cristiano også er. La oss si et vi begge er den ekte Ronaldo!»

Det er også delte meninger i fotballverdenen om hvem som var best av de to. Roberto Carlos, som spilte med Ronaldo i Real Madrid, mener at brasilianeren var den beste av de to. Jose Mourinho har uttalt at han også er tilbøyelig til å være enig i den påstanden, til tross for at han har hatt Cristiano Ronaldo som spiller i Real Madrid.