Velg en side

Cristiano Ronaldo har scoret mer enn 800 mål i løpet av sin profesjonelle karriere per januar 2022. Dette inkluderer mål han har scoret for klubber som Sporting Lisbon, Manchester United, Real Madrid, Juventus og for det portugisiske landslaget. Det er viktig å merke seg at tallene kan variere noe avhengig av kilder og hvordan mål er blitt telt opp gjennom årene.

Betting på Ronaldo ofte gir lave odds når det gjelder oddsspill, spesielt når det er snakk om å score mål eller vinne kamper. Dette skyldes hans bemerkelsesverdige ferdigheter som fotballspiller og hans evne til å være en målmaskin gjennom hele karrieren.

Ronaldo har gjennom sin karriere vist en utrolig evne til å score mål på forskjellige måter. Enten det er med hodet, begge føttene eller med enestående driblinger og avslutninger, har Ronaldo vært kjent for å være en ekte målscorer. Derfor har norske bettingsider ofte lave odds på at han vil score i en kamp.

I tillegg har Ronaldo spilt for noen av de største klubbene i verden, inkludert Barcelona, Inter Milan, Real Madrid og AC Milan, og har vunnet en rekke trofeer, inkludert Champions League og VM. Med en slik imponerende karrierebakgrunn er det ikke overraskende at oddsselskapene ofte vurderer ham som en favoritt i kamper og turneringer.

Det er imidlertid viktig å huske at oddsen ikke alltid reflekterer den faktiske sannsynligheten for en hendelse. Selv om Ronaldo har lave odds, er det fortsatt mulig for andre utfall å skje i en kamp eller turnering. Oddsen er bare en indikasjon på hvordan oddsselskapene vurderer sannsynligheten for forskjellige utfall, og det er alltid en viss grad av usikkerhet og uforutsigbarhet i sport.

Cristiano Ronaldo sine seiere

  1. Champions League-titler med Manchester United: Ronaldo vant UEFA Champions League én gang med Manchester United i 2008. Denne triumfen kom da Manchester United slo Chelsea i finalen etter straffesparkkonkurranse.
  2. Champions League-titler med Real Madrid: Ronaldo vant UEFA Champions League hele fire ganger med Real Madrid. Disse triumfene fant sted i 2014, 2016, 2017 og 2018. I 2014 slo Real Madrid Atletico Madrid i finalen, mens de resterende triumfene kom mot Atletico Madrid, Juventus og Liverpool.
  3. EM-tittel med Portugal: I 2016 ledet Ronaldo det portugisiske landslaget til seier i UEFA European Championship (EM). Portugal slo vertsnasjonen Frankrike i finalen etter ekstraomganger og sikret dermed sin første store internasjonale tittel.
  4. Serie A-tittel med Juventus: Ronaldo vant Serie A med Juventus i sesongen 2019/2020. Dette var hans første Serie A-tittel etter å ha flyttet til den italienske klubben fra Real Madrid.
  5. La Liga-titler med Real Madrid: Ronaldo vant La Liga to ganger med Real Madrid, først i 2012 og deretter i 2017. Disse triumfene kom som en del av Real Madrids dominans i spansk fotball under treneren José Mourinho og senere under Zinedine Zidane.

Dette er bare noen av de største seirene Cristiano Ronaldo har oppnådd i løpet av sin fantastiske karriere. Han har også vunnet flere individuelle priser, inkludert flere Ballon d’Or-titler som belønner verdens beste fotballspiller. Cristiano Ronaldo regnes som en av de mest suksessrike og innflytelsesrike fotballspillerne gjennom tidene.