Velg en side

Veldig mange nordmenn spiller på oddsen men noen vinner oftere enn andre. Det veldig mange fotballidioter lurer på er hvorfor noen klarer å vinne på oddsen hver eneste helg. Handler det om flaks eller kunnskap? Det er sikkert litt begge deler men nedenfor har vi skrevet litt om hvordan de profesjonelle oddsspillere bruker teknologi, informasjon og data for å vinne.

God oversikt over odds-markedet

Hvis man er nybegynner på oddsen så kan man fort tenke at oddsen er den samme over alt men slik er det virkelig ikke. Det er faktisk slik at alle bookmakere har forskjellige odds som de bruker på sine spill. De som har mye erfaring som oddsspillere er gode på nettopp dette. De sjekker hvor det er best odds og bruker det som grunnlag.

Noen ganger kan det være muligheter for å vinne helt uten risiko dersom det er en stor nok differanse i oddsen på de forskjellige plassene. Da kan man hedge oddsen, det betyr at man egentlig vinner uansett med små marginer. Dette er likevel ikke noe som nybegynnerne bruker.

Oddstips

De som ofte vinner på oddsen bruker gjerne oddstips for å supplere med sine egne analyser. Dette er gjerne tips som de henter ut i fra andre som analyserer kamper og lag. Det er mange faktorer her og man er virkelig ikke garantert noen gevinster ved å følge oddstips så dette er noe man gjerne bruker som informasjon i tillegg til informasjonen man allerede har.

Det er viktig å påpeke her at gode kilder til oddstips kan koste penger og det er gjerne noe man betaler for hver eneste måned. Det er gjerne slik at det er begrenset hvor mange medlemmer disse tjenestene har og ikke minst så finnes det veldig mange dårlige tjenester.

Veldig mange vil nok tenke at dette er samme tips som står i avisen men disse oddstipsene er svært detaljerte og kan ha et helt oppsett for en bong. Dette er derfor gjerne litt nytt å sette seg inn i for en nybegynner.

De følger med selv

En som vinner på oddsen gang på gang følger godt med på sporten eller idretten. Noen som oddser spiller gjerne på kun noen få utvalgte lag eller utøvere, dette er fordi de kjenner dem best. Andre fokuserer mer på idretter men her kan det være ganske bredt. Det er gjerne vanlig for en god oddser å ha flere idretter som går i forskjellige sesonger. På denne måten så kan de spille året rundt og ha inngående kunnskap i hver sesong.

Jukser noen?

Det er faktisk veldig ofte at man ser forskjellige kamper bli beskyldt for kampfiksing. I Norge så er det dessverre et veldig dårlig apparat for å følge dette opp og kun et fåtall av aktørene dette gjelder. Likevel så er det gjerne slik at de som er gode på oddsen de trenger ikke bruke slik informasjon. Hvis man blir tatt for å manipulere oddsen så kan man bli utestengt fra samtlige aktører og dette er gjerne svært skadelig for de det gjelder.