Velg en side

Ronaldo nyter respekt både på banen og i hjemmet, samt at han er et forbilde for millioner av unge. All hans suksess og framganger inspirerer mennesker verden over. Men for Ronaldo selv er det to ting som betyr mer enn noe annet. Fotballen og skjønnheten. Han ser ut som en mytologisk gud, det er det hvert fall mange som stemmer for både på Instagram og andre sosial medier. Til sammen sies det at han har bortimot 300 millioner følgere på de største nettverkssidene på internett, noe som skaffer han og hans sponsorer enorme inntekter.

Narsissistisk?

Cristiano Ronaldo blir av mange omtalt som nokså arrogant og til dels narsissistisk i sine handlinger, både når det gjelder feiring av sine egne mål på banen, og sin interesse for mote, skjønnhet og perfeksjonisme. Det kan likevel bunne i andre årsaker, som gjør at det er enklere å forstå hans iver. Denne oppslukningen av det perfekte kan også vises i hans mange prestasjoner.

For Ronaldo elsker å skinne, og det er ikke uvanlig å se et strålende smil, samtidig som karen strutter av skjønnhet og en ekstremt veltrent kropp. Det er viktig for han å gjøre seg bemerket utenfor banen like mye som han gjør på banen.

Hans ego kommer fram på banen, først og fremst. Han har lenge forstått at han har et gudbenådet talent, og for at han skal få full uttelling for det, må han vise beslutsomhet og være fast bestemt i sine valg. Derfor blir det harde slag mot han når han mislykkes. Når noe er feil merker han det og gjør noe med årsaken. Det ble for eksempel hans bane, da han forlot Manchester United til fordel for Real Madrid. Både mentaliteten og interne uro, gjorde at unggutten dro til spansk fotball. Der fant han et lynne og en kultur som lignet mer det han var vant med fra Portugal.

Ronaldos stemme er så mektig at han til og med har et ord med i laget når det gjelder klubbens ønsker for nye signeringer. Det ble ikke godt mottatt da Gareth Bale signerte for en høyere sum enn ham selv.

Nå kan det likevel stilles spørsmål rundt hvor mye han er pådriver for sin egen suksess på Internett, men at han elsker å fremstå som en gallionsfigur med sitt perfekte utseende, det er det ingen tvil om. Han stiller villig opp på photo-shoots hvor bildene viser han fra de beste sidene. For de to aktørene er det en vinn-vinn situasjon, og dermed fører det ene til det andre. Fansen elsker han, mens motstanderne ikke kan fordra ham. Det er et scenario han godt kan leve med, elsket og hatet.

Det er allerede lenge kjent at Cristiano Ronaldo vil stå i historiebøkene for all framtid. Til tross for alt han har oppnådd, er det nesten utenkelig at det ikke vil komme flere trofeer og medaljer på hylla hans.

Slår rekorder

Han slår stadig vekk rekorder på fotballbanen, når nesten hver eneste kamp føyer seg inn i rekken av bragder.

Han er en vinner når det gjelder sosiale medier, fordi han er åpen og medvirkende til at han lykkes. Han har et enormt nettverk som alle jobber for at han skal bli æret og beholde sin skjønnhet.

Men mest av alt, lykkes han på hjemmefronten. Der har han 4 barn, og med sin nye flamme synes alt å være som en drøm. Hvor eventyret til den portugisiske fotballstjernen vil ende, vil tiden vise. Men at det er mye som fortsatt står uskrevet, kan vi alle forstå. Nye kamper skal spilles og milepæler skal nås. Det er vi sikre på at den gudelignende unge mannen vil få til.