Velg en side

Nylig annonserte de spanske avisene at den portugisiske fotballspilleren Cristiano Ronaldo hadde blitt far til tvillingene Eva og Mateo. Tvillingene kom til verden som velskapte barn og med alle de beste forutsetningene foran seg.

Begge de to knøttene har det etter forholdene bra, noe vi kan se av fotballstjernens egen Twitter-konto. Der la han forrige uke ut et bilde med sine to nyfødte i armkroken, med sine respektive blå og rosa plagg.

Barna kom til verden som resultat av surrogati. Det var en amerikansk kvinne som brakte barna frem.

Men det kan se ut som Ronaldo ikke har gitt seg med dette. For Ron eller CR7 som han også kalles, dater for tiden den spanske skjønnheten Georgina Rodriguez. Etter et lengre forhold med den russiske fotomodellen Irina Shayk, var det så klart for den ukjente spanske jenta.

Georgina er ei jente på 22 år, og henne traff han angivelig på et arrangement for Dolce & Gabbana i Madrid. Hun er da en ivrig danser og trener Fitness, men etter at hun møtte Cristiano, har hun gått over til modellyrket.

Nye bilder som er lagt ut på sosiale medier, går i disse dager viralt. Det man får se er de to sittende i sofaen, mens han holder om magen til Georgina. Kjæresten skal angivelig være fem måneder på vei, og barnet ventes til høsten.

Det er altså familieforøkning og lykke i familien til den levende fotball-legenden. Fra før har han også sønnen Cristiano Ronaldo jr. på 7 år.

Dermed er familielykken komplett og i på alles lepper over alt. Han er familiens overhode og høvding, og det er ingen tvil om at fotballspilleren kan legge opp og leve godt på sine opptjente midler, når han selv ønsker det. Men det er ingenting som tyder på at han har tenkt å gi seg med det første. Den regjerende europamesteren kan nok også tenke seg verdensmestertittelen før han legger opp.

Enorm formue

Med sin formue på over 250 millioner euro (nærmere 2,5 milliarder kroner), vil han fort få en oppgave med å fordele formuen på en god måte. Det er ikke bare barna som vil kreve deler av den enorme formuen som Cristiano har tjent gjennom over 15 år i verdenstoppen i en av verdens mest populære idretter. Det kan hende både den PR-kåte moren hans Maria Dolores og de andre mødrene til hans barn vil ha en finger med i spillet.

Til og med skattemyndighetene er ute etter Ronaldos formue, noe som ble kjent tidligere denne sommeren etter flere års iherdig granskning. Selv om Ronaldo ble dømt for skattesnusket, vil likevel den store boten på 140 millioner kroner neppe gjøre den nå 32-årige mannen spesielt deppet. Han må bare sørge for å holde seg på teppet heretter.

Det er ikke tvil om at Ronnie har en god del år igjen som fotballspiller dersom han forholder seg skadefri, og da vil han kunne innkassere enda flere euro på kontoen. Med sponsoravtaler og gedigne lønnsavtaler vil han kunne le hele veien til banken.

Når alt oppstyret om barnefødsler og skattefusk etter hvert vil dempe seg, og familieidyllen kan ta over, vil klanen bestå av Cristiano og Georgina samt fire barn mellom 0-7 år. Sammen vil de tilhøre den ypperste klassen i Europas elite med en rikdom som er de færreste forunt. Det blir en oppgave å skjerme barna og familien for øvrig, som alle nok gjerne ønsker å leve stille og rolige liv, selv om kontoene deres gjerne kan fylles opp fra tid til annen.

Eller vil barna følge i pappas fotspor og bli verdensstjerner på lik linje med han selv. Det vil tiden vise.