Velg en side

Cristiano Ronaldo har enda flere gode år igjen av karrieren, selv om han har passert 30-årsgrensen. Han spiller i verdens beste liga, hvor han nyter stor respekt og popularitet blant sine tilhengere. Ronaldo trives godt i sitt naboland, hvor både kultur og lynne er veldig likt det har kjenner fra sitt hjemland Portugal. Lenge før han dro til Real Madrid, var også drømmen hans å en dag kunne spille for de rojale superstjernene i favorittklubben hans. Spørsmålet mange fans lurer på er om han vil bli i klubben ut karrieren sin. Som en levende legende kan han nok bestemme det selv, uten at noen ville ønske noe annet. Det er dessuten flere grunner til at han kan komme til å velge å bli værende i Real Madrid ut karrieren. Real Madrid vil heller ikke slippe han så lett, de tjener enorme summer på billettinntekter til kampene han spiler, samt salg av produkter med navnet hans på.

Den ypperste konkurransen

For det første har han den ypperste konkurransen i den spanske ligaen. Her får han spille mot flere av de beste spillerne og lagene i verden. Rivaliseringen med Lionel Messi, Antoine Griezmann, Adnan Januzaj, Luis Suarez, Fernando Torres, Carlos Vela for å nevne noen. Samtidig får han spille med noen av verdens beste spillere for å vinne nye trofeer. Det er spillere som Kaylor Navas, Daniel Carvajal, Sergio Ramos, Marcelo, Tony Kroos, Luka Modric, Miguel Llorente, Francisco Alarcon, Karim Benzema og Gareth Bale, alle i ypperste klasse. Det er trolig han vil fortsette i Real Madrid så lenge han trives og har den beste konkurransen.

Tar stadig nye rekorder

Cristiano Ronaldo tar stadig nye rekorder. Når det gjelder scorede mål i serie, cup eller internasjonale turneringer. Derfor kan det tenkes at han vil fortsette i Real Madrid for å ta flere rekorder og bedre sine statistikker ennå mer der han er nå.

Starter vi med Champions League, har Ronaldo vært med og vunnet 4 finaler, og i tre av dem har han scoret mål. Han er toppscorer i den gjeveste turneringen seks ganger. Han scoret sitt 600 mål i karrieren, og alt dette klarte han i sin foreløpig siste Champions League-finale mot Juventus. Han er også den første til å nå 100 mål i Champions League.

I La Liga har han toppscorertittelen for Real Madrid med 285 mål, som gir han et snitt på 0,9 per kamp. Det er likevel Messi som leder denne tabellen med sine 304 mål. Her er det sterk kniving om hvem som skal bli den mestscorende gjennom tidene, selv om de for lengst er det for sine respektive klubber. Det er ikke uten grunn at Ronaldo vil fortsette i Real Madrid utelukkende av tørsten etter nesten uslåelige rekorder. For hver kamp han spiller kommer han stadig nærmere en historisk legendestatus.

Nærheten til hans hjemsted

Nærheten til hans hjemsted og familie er utvilsomt viktig. Selv om mannen er fra øya Madeira langt ut i Atlanteren, har han sine røtter i nabolandet Portugal. For han vil det ikke være langt å reise hjem til sin mor eller sine venner. Han vil ikke være langt unna selv om han spiller sine kamper i Madrid, omtrent midt i Spania. Her er det gode forbindelser til hjemlandet knapt en time unna. Selv om språkene er noe ulike, er kulturen og levesettet ganske likt i de to landene. Det vil være en viktig grunn til at Ronaldo kan forbli i den spanske klubben ut karrieren.

Ronaldo har alltid elsket Real Madrid, og Real Madrid elsker også han. Det er ingen grunn for han å forlate klubben til fordel for en annen klubb. Han trenger ikke jakte en trygg pensjonistalder, fordi det har han for lengst gjort, og han trenger ikke bekymre seg for å få lite å gjøre etter karrieren tar slutt. Han er både far til flere unger, har sine virksomheter og merker å ivareta, og han har alt han måtte ønske seg. Derfor er det mye som tyder på at han vil være i Real Madrid ut karrieren.